Κραυγή απόγνωσης από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Ξηρονομής-Τεράστιο πρόβλημα με την ύδρευση της Αλυκής

Κραυγή απόγνωσης από τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ξηρονομής.

Τεράστιο το πρόβλημα της ύδρευσης στην Αλυκή παρατηρείται κατά τον μήνα Αύγουστο.
Από την μια η αυξημένη προσέλευση των οικιστών την φετινή χρονιά και από την άλλη τα χρόνια προβλήματα όπως η υπολειτουργία του διυλιστηρίου, ο προβληματικός αγωγός νερού, αλλά και η ελλειπή στελέχωση από υπαλλήλους έχουν μετατρέψει τις διακοπές των κατοίκων σε πραγματική κόλαση.
Τα προβλήματα έχουν γίνει γνωστά στον δήμαρχο αλλά και στις αρμοδιες υπηρεσίες πολλές φορές αλλά όλοι κωφεύουν με αποτέλεσμα την απίστευτη ταλαιπωρία των κατοίκων.
Ενώ θα μπορούσε να είχε δοθεί η λειτουργία και η διαχείριση της ύδρευσης σε εξωτερικό συνεργάτη αυτό δεν έγινε ποτέ αφού ενώ τα χρήματα υπάρχουν οι υπηρεσίες ακόμα ψάχνονται.
Έτσι ο μοναδικός υδραυλικός που έχει στην αρμοδιότητα του 2 δημοτικές ενότητες να προσπαθεί σε συνεργασία με τον πρόεδρο της κοινότητας και σε 24η βάση να διαχειριστούν την χρήση του νερού. Επίσης ενώ η κοινότητα έχει τα χρήματα προκειμένου να γίνουν διάφορα έργα που θα ελαχιστοποιήσουνε το πρόβλημα δυστυχώς αυτά παραπέμπονται στις καλένδες.
Ως κοινότητα Ξηρονομής δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας μετατρέψει σε εξιλαστήριο θύμα και καλούμε τον δήμαρχο Θήβας να αναλάβει τις ευθύνες και να επιταχύνει τις διαδικασίες ώστε να επιλυθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα.
Δεν μπορεί η κοινότητα Ξηρονομης να κοινοποιεί έγγραφα -αποφάσεις και κανένας να μην ασχολείται.
Ως έδω η αναλγησία ως εδώ η αδιαφορία δεν υπάρχουν πολίτες πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.

Αξίζει να σημειώσω ότι στην άψογη συνεργασία με τον αντιδήμαρχο κύριο Καμουτση από την αρχή του έτους εντάχθηκαν στην προϋπολογισμού 70.000 για πρώτη φορά μετά από επτά χρόνια που αφορούσαν την σύμβαση με εξωτερικό συνεργάτη για Την συντήρηση του δικτύου, τον καθαρισμό Των δεξαμενών, την χλωρίωση Του νερού επί εικοσιτετραώρου βάσεως. Παρόλες τις επίμονες προσπάθειε του, η σωτηρία λύση αυτή δεν ευοδώθηκε χωρίς καμιά δικιά μας ευθύνη. 
Επίσης την νυχθημερόν παρουσία του για την προσπάθεια του συντονισμού και την συνεργασία μας, με τον ένα και μοναδικό υδραυλικό του Δήμου στο κρίσιμο διάστημα της λειψυδρίας, έστω και αν αυτή δεν έφερε αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε μαζί για να διεκδικήσουμε το καλύτερο, δυναμικά έστω και εάν του δεν τα καταφέρουμε

Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Τ.Κ.ΞΗΡΟΝΟΜΗΣ
ΣΤΑΘΗΣ ΚΕΦΑΛΑΣ

Σχετικά